Wellness - Dito Wonen

Wellness by Dito Wonen

Wat is er nu fijner dan een home wellness? Genieten van uw eigen sauna, hammam, infrarood cabine of spa/jacuzzi wanneer u dat wilt!

Sauna

In een sauna kunt u helemaal tot rust komen, er is niets fijner dan even ‘loskoppelen’ van de drukte van het dagelijkse leven. Daarnaast zorgt een sauna voor een betere doorbloeding, stralende huid, reiniging van de huid en het heeft een positieve invloed op de ademhaling en het immuunsysteem.

Hammam (stoombad)

De weldadige warmte van de stoom (+46 °C) opent de poriën, reinigt de huid, stimuleert de bloedsomloop en voert afvalstoffen uit het lichaam. Stoom is, aangevuld met heerlijke geurstoffen zoals eucalyptus, een verademing voor de luchtwegen, en een echte aanrader bij een verkoudheid of als u allergieën heeft.

Infraroodcabine

Een infraroodcabine reinigt en verzorgt de huid, stimuleert de bloedsomloop, kalmeert de zenuwen, voert afvalstoffen af en versterkt het herstel. Maar ook wordt er natuurlijk voor infraroodcabines gekozen vanwege het verkwikkende en ontspannende effect.

Spa/jacuzzi

De jacuzzi wordt regelmatig in de tuin geplaatst, maar natuurlijk kan deze ook binnen geplaatst worden. Waarom zou u een jacuzzi aanschaffen? Een jacuzzi is het hele jaar door heerlijk en ontspannend, ook ’s winters. Het werkt stress verminderd en bestrijdt spier- en gewrichtspijn. Daarnaast verbetert de bloedcirculatie en bevordert de slaap.