Vloeren - Dito Wonen

Tegels, PVC, Laminaat en parketvloeren in Zeeland

Bij een mooie nieuwe keuken of badkamer hoort natuurlijk ook een bijpassende nieuwe vloer. Daar bent u bij Dito Wonen ook voor aan het juiste adres. We maken uw interieur compleet met een unieke PVC-, warme parket- of praktische laminaatvloer. Daarnaast hebben we een grote uitzoek in tegels van hoogstaande kwaliteit.

Tegelvloer: duurzaam en tijdloos

Een tegelvloer is duurzaam, hygiënisch en praktisch. Vloertegels geven een zeer ruimtelijk effect en zijn tijdloos mooi. We hebben een grote uitzoek in keramische tegels in allerlei verschillende stijlen: van antiek tot een trendy betonlook.

Laminaatvloer: gebruiksgemak, niet van echt te onderscheiden

Laminaat is makkelijk te leggen voor een handige doe-het-zelver en het biedt eindeloos veel verschillende looks: van hout tot tegels of zelfs een antieklook.

PVC-vloer: trendy en gemakkelijk in het gebruik

Trendy en hip en enorm makkelijk in het gebruik. PVC-vloeren bieden talloze voordelen. Er is zeer veel mogelijk qua afmetingen, vormen en kleuren en bovendien zijn PVC-vloeren zeer slijtvast.

Parketvloer: warm en uniek

Parketvloeren zijn uniek doordat je werkt met een natuurlijk materiaal. Hout heeft een warme uitstraling en het gaat goed samen met vloerverwarming. Met parket heeft u dus in alle opzichten een warme vloer in huis.