Interieuradvies & maatwerk - Dito Wonen

Interieuradvies & maatwerk

Bij Dito Wonen geloven we in een persoonlijke benadering, waarbij uw wensen leidend zijn. We hanteren een uniek vijf-stappenplan voor de totstandkoming van uw keuken / badkamer / kast. Dit zijn de stappen die we met u doorlopen om met u tot het perfecte resultaat te komen, en dat gewoon bij u om de hoek in Zeeland.

1. Het kennismakingsgesprek

Maak eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. We bespreken uw wensen en bepalen samen waaraan uw keuken / badkamer / kast moet voldoen.

2. Een 3D-ontwerp

Met behulp van ons eigen tekenprogramma maken we een 3D-ontwerp dat u een realistisch beeld geeft van de keuken / badkamer / kast en alle opties.

3. Opmeten bij u thuis

Om te zorgen dat uw droominrichting perfect past bij u in huis, komen wij bij u thuis alles nauwkeurig opmeten. De maten verwerken we in een definitief voorstel.

4. Levering volgens afspraak

Door de combinatie van handwerk en geavanceerde technieken hebben wij (afhankelijk van het materiaal) een levertijd van acht tot tien weken.

5. De montage

Of het nu gaat om een keuken, badkamer of kast; alles wordt door vakmensen gemonteerd. We zijn pas tevreden als alles perfect is geplaatst en alles naar wens functioneert. Daarna: zorgeloos genieten!