Badkamers - Dito Wonen

Comfortabel én functioneel

Badkamers van Dito Wonen

De badkamer is bij uitstek een persoonlijke plek waar u zich heerlijk terug kunt trekken. Een plaats van wellness en ontspanning. Design en comfort spelen daarbij een grote rol. Een aantrekkelijke look is erg belangrijk, maar dat is niet genoeg. Minstens zo’n belangrijke rol spelen dé kenmerken van een goed design die uw comfort verhogen: functionaliteit, onderhoudsgemak en duurzaamheid. Wij leveren alle A-merken, dus u bent verzekerd van hoge kwaliteit.

Ruime keuze in badkamers

Dito Wonen in Vlissingen heeft een ruime keuze uit verschillende concepten. Binnen die concepten zijn alle elementen op elkaar afgestemd. Elk badkamerconcept heeft een eigen, kenmerkend vorm- en lijnenspel. Soms zijn de verschillen groot, dan weer zeer subtiel. Zo vindt iedereen bij ons het badkamerdomein dat precies past. En wilt u nét even wat anders? U kunt uw badkamermeubel ook op maat laten maken met een wastafel in de kleur die bij u past.

Tegels en betonlook voor de badkamer

De badkamer is pas echt compleet met een mooie vloer- en wandtegel. Beide zijn in veel soorten en maten bij ons verkrijgbaar. U kunt ook kiezen voor een afwerking met stucwerk in betonlook. Deze stijlvolle, moderne, industriële en sterke wandafwerking staat prachtig bij strakke witte wanden. Bovendien is een betonlook wandafwerking kleurvast en keihard; hij kan prima tegen een stootje. De slijtvaste afwerking is alkalisch en niet gevoelig voor schimmel en bacteriën. Doordat het materiaal door de speciale samenstelling ook nog vochtwerend is, is het perfect voor vochtige ruimtes.