Tegels en vloerverwarming

Vloertegels zijn kras- en stootbestendig en een tegelvloer werkt ideaal in combinatie met een vloerverwarming. Steen is een goede warmtegeleider en zorgt dat u optimaal rendement haalt uit het warmte-element.

Ruimtelijk effect in badkamer en keuken

Het formaat, patroon en de kleur van de vloertegel bepalen hoe u de ruimtelijkheid van uw badkamer of keuken ervaart. We hebben een groot assortiment aan keramische tegels voor de vloer in verschillende stijlen. Dit varieert van oude en antieke vloertegels tot moderne betonlook vloertegels.

Wandtegels

Ook voor een breed assortiment aan wandtegels bent u bij Dito Wonen aan het juiste adres. Gaat u uw badkamer, toilet of keuken renoveren? Geef uw ruimte dan een luxe uitstraling met behulp van wandtegels. De wandtegels bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw badkamer of keuken.

Sfeermakers voor badkamer of keuken

Er zijn eindeloos veel soorten wandtegels. Daardoor kunt u altijd de perfecte sfeer creëren. Of uw voorkeur nu uitgaat naar vierkante of rechthoekige tegels, groot of klein; u vindt ze bij ons in diverse kleuren met een matte of glanzende afwerking. In ons bijzondere aanbod vindt u ongeacht uw budget vast en zeker een wandtegel die het beste past bij uw smaak en wensen.