Dito Wonen; de vloerenspecialist van Zeeland

Bent u op zoek naar een stijlvolle vloer voor in uw keuken, badkamer of woonkamer? Dan bent u bij Dito Wonen aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod van kwalitatief hoogwaardige materialen. Bent u op zoek naar strakke vloertegels, een stijlvolle PVC vloer, hoogwaardig laminaat of een natuurlijke houten parketvloer? Dan geven wij u graag advies over de mogelijkheden in onze showroom in Vlissingen.

Vloertegels in Zeeland

Vloertegels geven karakter aan je keuken of badkamer met de warme, natuurlijke uitstraling. Dito Wonen heeft een breed assortiment met design vloertegels voor een prachtige natuurstenen vloer. Hiermee haalt u de schoonheid van de natuur in huis! Wilt u liever keramische tegels? Onze keramische vloertegels zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Onze keramische vloertegels zijn uitgevoerd in verschillende stijlen. Van trendy vloertegels met betonlook tot warme houtlook tegels of antieke vloertegels. Deze tegels geven een unieke uitstraling aan uw badkamer of keuken. Neem een kijkje in onze showroom in Vlissingen voor alle mogelijkheden.

PVC vloeren Zeeland

Als u op zoek bent naar een duurzame vloer, dan is een van onze PVC vloeren een uitstekende keuze. PVC vloeren zijn gemakkelijk toe te passen in iedere woonruimte. Door de vele dessins en stijlen zit er altijd een pvc-vloer bij die perfect past bij uw woning. Ten opzichte van laminaat of houten vloeren is een pvc vloer wél uit te voeren in een betonlook. Als leverancier van pvc vloeren in Zeeland tonen wij u graag alle mogelijkheden en geven wij advies op maat. Zo kiest u de vloer die het beste bij uw woonruimte en stijl past.

Laminaat Zeeland

Dito Wonen heeft uitgebreide keuze in kwaliteitslaminaat voor alle stijlen. Onze vloeren zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Knoesten, nerven en spijkergaten maken het laminaat design levensecht en natuurlijk. Daarnaast zijn onze laminaat vloeren te verkrijgen in de vorm van een natuurstenen vloer. Wilt u laminaat kopen? Bekijk onze collectie in onze showroom in Vlissingen. Als u foto’s of stalen heeft van uw huidige inrichting, geven u graag advies over een bijpassende laminaatvloer.

Houten vloer

Een parketvloer brengt je huis tot leven. Het ademt, krimpt en zet uit. Hierdoor krijgt je huis een natuurlijke, warme uitstraling. Daarnaast zorgt parket ervoor dat de vloer altijd een aangename temperatuur heeft. Een houten vloer warmt namelijk snel op, waardoor het al snel behaaglijk wordt om op te lopen. Onze parket vloeren kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden. Dit kan door het hout te oliën, wassen of lakken. Hierdoor krijgt het hout zijn eigen look en feel die perfect past binnen uw inrichting. Een parketvloer is erg duurzaam. Als het goed onderhouden wordt, kunt u er vele jaren van genieten! Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom in Vlissingen.