Inbouwkasten op maat gemaakt in Zeeland

Wilt u uw droominterieur helemaal af maken met een mooie inbouwkast? Dan bent u bij Dito Wonen aan het juiste adres. In Zeeland is Dito Wonen dé specialist op het gebied van inbouwkasten, keukens en badkamers.

Een inbouwkast is een praktische manier om meer opbergruimte te creëren en de ruimte in uw huis beter te benutten. Doordat wij maatwerk leveren, kunnen de inbouwkasten perfect aangepast worden op uw interieur. Bij Dito Wonen denken we graag met u mee over uw wensen en wat het design voor uw interieur kan betekenen. Hieronder staan een aantal mogelijkheden beschreven.

Diverse maatwerk inbouwkasten

Er zijn verschillende soorten maatwerk kasten die in uw interieur verwerkt kunnen worden. Veel mensen denken gelijk aan een kledingkast, garderobekast of inloopkast. Het is echter ook mogelijk om een draaideurinbouwkast of opbergkast te maken.

Bij Dito Wonen geven we u persoonlijk advies om uw interieur perfect te maken! Zo denken wij met u mee over inbouwkasten in combinatie met schuine wanden, hoekjes of bijvoorbeeld aflopende daken om zo uw inbouwkast naadloos en praktisch te integreren in uw interieur.

Inbouwkasten slaapkamer

Eén van de meest voorkomende inbouwkasten is een inbouwkast in de slaapkamer. Hierbij wordt een ruimte naast uw slaapkamer of een deel van uw slaapkamer omgetoverd in een inbouwkast waar u uw garderobe in kwijt kunt. Vanuit een brede selectie basiselementen, stijlen en vormen kijken we samen met u naar uw interieur. Samen met u kijken we naar de afmetingen en de materialen zodat uw inbouwkast perfect in het geheel past. Een uniek maatwerk om trots op te zijn.

Tien jaar garantie op inbouwkasten

Met een inbouwkast op maat bij Dito Wonen bent u verzekerd van vele jaren zorgeloos woongenot. Wij geven een garantie van maar liefst tien jaar op alle bewegende delen en de wieltechniek.

Bent u in de omgeving van Vlissingen, Middelburg of elders in Zeeland op zoek naar een nette inbouwkast? Dan helpen we u graag met een vrijblijvend advies in onze showroom in Vlissingen. Voor vragen kunt u uiteraard ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.