Soorten badkamers

Er zijn verschillende typen badkamers, welke bij u past hang natuurlijk af van uw persoonlijke wensen. Naast nieuwe badkamers en luxe badkamers, ook wel 'moderne badkamers' genoemd, zijn er ook wat nostalgischere keuze. Wat erg in is zijn retro badkamers en oude badkamers waarbij andere materialen, kleuren en lijnspelingen de boventoon voeren. Het draait er echter om dat u zich goed voelt bij uw badkamer, de badkamer gebruiksvriendelijk is en dat er gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen.

Badkamerspecialist in Zeeland

Wij gaan professioneel te werk. Naast persoonlijke benadering en passend interieuradvies zetten we samen stappen richting uw droombadkamer. Tijdens het kennismakingsgesprek delen we badkamer ideeën en badkamer inspiratie om zo tot een ideaalbeeld te komen. Hierna creëren we een 3D-ontwerp dat een realistisch beeld geeft van de complete badkamer en alle mogelijk opties. Uiteraard komen we alles bij u thuis opmeten en garanderen wij dat de levering conform de levertijd van 8-10 weken is. Als laatste stap richten wij uw badkamer in. Wij monteren alles: Van wastafels tot badkamertegels en badkamermeubels zodat u zorgeloos kunt genieten in uw droombadkamer

Badkamers in Zeeland

Waarschijnlijk heeft u al een redelijk beeld gevormd over uw gewenste badkamer. Heeft u al eens nagedacht welk type bad en/of douche u in uw badkamer zou willen hebben? Bij Dito Wonen is het ook mogelijk om jacuzzi’s en whirlpools te integreren in het ontwerp. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een vrijstaand bad, ligbad, hoekbad, bad op pootjes, duobad of rond bad. Naast een bad is een douche natuurlijk ook een essentieel component van uw badkamer. Als dé badkamer specialist in Zeeland kunnen wij u in al uw wensen voorzien. Heeft u weleens gedacht aan een regendouche, inloopdouche of een stoomdouche?

Meer informatie nodig?

Wij geven u graag vrijblijvend advies over uw situatie. U bent van harte welkom in onze showroom in Vlissingen. Ons adres is President Rooseveltlaan 737, 4383 NG (Vlissingen). Het is natuurlijk ook mogelijk om ons eventjes te bellen of mailen. Ons telefoonnummer is 0118 – 855636 en ons mail adres is info@ditowonen.nl. Maandag tot vrijdag zijn we open vanaf 09:00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 16:00. Wij helpen u graag verder!