Tegelzetter (32-40 uur p/w)

Dito Wonen is een jong dynamisch familiebedrijf in Vlissingen. Met een moderne showroom bieden wij een ware beleving op het gebied van keukens, badkamers, garderobekasten en vloeren. Daarnaast zijn wij een totaal installateur en kunnen klanten bij ons terecht voor alles op het gebied van installatietechniek. Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of vervanging.

 

Wat zoeken wij?

Onze ideale kandidaat is een echte vakman, die al jaren ervaring heeft in het zetten van tegels. Kwaliteit en vakmanschap zijn van groot belang. Je bent in staat om creatieve oplossingen te vinden voor problemen die je tegenkomt op de werkvloer. Het ambacht zit in je bloed en je haalt energie uit het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk en het tevreden stellen van de klant. Je communiceert met de klant en zorgt dat je netjes werkt en ook alles netjes achterlaat. Ben jij een tegelzetter met ambitie die op zoek is naar meer uitdaging, dan ben je bij ons ook op het juiste adres. Wij bieden de mogelijkheid om naast tegels zetten ook het vak als allround monteur te leren, zodat je uiteindelijk een hele badkamer kan gaan plaatsen.

 

De ideale kandidaat:

  • Heeft aantoonbare werkervaring als tegelzetter;
  • Is een vakman en heel secuur in zijn werk;
  • Weet van aanpakken;
  • Heeft goede contactuele eigenschappen;
  • Heeft een oplossingsgerichte instelling;
  • Is in het bezit van een rijbewijs;
  • Is beschikbaar voor 32-40 uur per week;
  • Vind het geen probleem om werkzaam te zijn in heel Zeeland;
  • Kan zelfstandig werken binnen een team.

 

Ons aanbod:

Wij bieden een fijne werksfeer in een klein hecht team waarbinnen eigen inbreng zeer op prijs wordt gesteld. De persoonlijke ontwikkeling van jou staat bij ons centraal. Je krijgt bij ons doorgroeimogelijkheden richting allround badkamermonteur en het volgen van opleidingen en/of cursussen. Wij verzorgen prachtige projecten in het midden/hoog segment. Mede hierdoor kunnen we je een uitdagende en afwisselende baan aanbieden die zeker niet saai zal zijn! Daarnaast bieden we een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse?

Mail dan een korte motivatie met CV naar info@ditowonen.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ilir Rizanaj op het telefoonnummer 0118-855636.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.